זמן שיפור מתמציות פרחי באך

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

23/08/2014 | 15:38 | מאת: טלי

שלום, בתי מטופלת בפרחי באך במשך חודש וחצי ( בקבוק וחצי) ועדיין לא נראה שיפור בהתנהגות. היא ילדה שמתרגזת בקלות ועצבנית. המטפלת שהכינה את התמציות אמרה שלאחר בקבוק אחד ניתן לראות את השיפור בהתנהגות אך עדיין אנחנו לא רואים זאת ולא יודעים אם להמשיך טיפול או לפנות לעזרה אחרת כגון: טיפול רגשי, ריפוי בעיסוק וכו. מה לעשות?

שלום טלי. בטיפול בפרחי באך, קביעת זמן ל"תוצאות משופרות", היא ענין אינדיבידואלי ותלויה בהרבה מאד מרכיבים אישיים של המטופלת. אך ראשית לכל, יש לבדוק אם התמציות שניתנו לה בבקבוק הטיפולי, הותאמו כראוי(!), לפי אופיה של המטופלת, מערכת חייה, מצבה, התנהגותה וערכים נוספים השייכים להרגשתה ולמבנה הנפשי/רגשי/חוויתי שלה. אם הטיפול מתבצע על ידי מטפל/ת עם ידע ומיומנות בנושא זה, חזרי אליו / אליה, להתיעצות. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך