פרחי באך לדיכאון משיגרה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

26/06/2014 | 09:02 | מאת: איריס

יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בתקופות מסויימות בחיים: אני טיפוס שחייב שיקרה כל פעם משהו מיוחד ולא שיגרתי - טיול לחו"ל פרוייקט דירה חדשה, וכו. כאשר יש תקופות של שיגרה, שבהן צריך להתרכז במשימות יומיומיות שגרתיות של גידול הילדים אני צונחת למעין דכדוך, ותחושת מועקה בחזה. בעבר המטפלת בפרחי באך נתנה לי תמצית קלמטיס, אבל אני לא מרגישה שזאת התמצית הנכונה לדכדוך הזה. יש לי הרגשה שהורנבים היא יותר התמצית המתאימה, האם ללכת עם זה?

שלום איריס. אין לי תשובה מקצועית לשאלתך, מאחר ואינני מכיר אותך. הטיפול הנכון בעזרת פרחי באך, מבוסס על הכרת המטופל ואופיו, הבנת תרבותו התנהלות חייו ועוד. לפי המידע המתקבל, מכינים תמצית המתאימה למטופל, ש"תפקידה" לרדת לעומקן של הסיבות, שיצרו את התוצאות - הסימפטומים ולאזן את אשר יצא מהאיזון... המלצתי היא לפנות למטפל/ת עם ידע ומיומנות, על מנת לקבל טיפול נאות. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך