רסקיו לילה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

24/06/2014 | 20:41 | מאת: ענת

רון שלום רב, במה שונה ההשפעה של תמצית "רסקיו לילה" (עם המרכיב הנוסף בסדרה-וויט צ'סטנוט, מהשפעת "רסקיו" יום? אף שניתן ליטול כ"א מהם במהלך היום... מה בדיוק השפעתה של התמצית הנוספת: "וויט צ'סטנוט"? תודה ענת תודה

שלום ענת. תמצית הרסקיו היא תמצית להצלה - עזרה ראשונה. השם "רסקיו לילה", ניתן לתמצית בזכות התמצית הנוספת שציינת, שתפקידה הוא להרגיע מחשבות טורדניות. את שתי התמציות אפשר לקחת בכל שעות היום. אני מעדיף את "הלילה", מאחר ויש בה תמצית בונוס... בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך