פרחי באך ואוטיזם

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

10/06/2014 | 13:19 | מאת: אלונה

שלום לך , בני בן השלוש אובחן כאוטיסט לפני חצי שנה ומאז אנחנו די בחיפושים אחרי כל טיפול שיעזור להקל על כל הסימפטומים שמתלויים לאוטיזם כמו תנועות ידיים דמוי הכאה , היפרקטיביות , חוסר שקט וחוסר ריכוז . האם פרחי הבאך יכולים לעזור לילד להירגע ולהיות יותר מרוכז , אם כן אודה להכוונה איזה תמציות יכולות לעזור לו . תודה מראש .

שלום אלונה. באוטיזם, רב הנסתר על הגלוי ולמרות זאת כדאי לנסות. כהתחלה אני ממליץ על שתי תמציות במקביל: 1. "רסקיו לילה", במינון מינימלי של 4 פעמים ביום 4 טיפות בכל פעם ואפשרי גם יותר פעמים.(בפרחי באך, אין מינון יתר!). 2. בקבוק טיפולי(30 מ"ל) המורכב מ - 3 טיפות מכל אחת מהתמציות הבאות: WALNUT / WILD OAT / IMPATIENS / VERVAIN / CHERRY PLUM / CLEMATIS/ במינון דומה לרסקיו. אשמח אם תעדכני אותי בעוד כשבועיים שלושה. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך