נערה מתבגרת

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

26/04/2014 | 16:48 | מאת: רונית

שלום רב. יש לי בבית נערה מתבגרת בתחילת דרכה ( רק בת 10). התמונה הכללית: כעסים, התפרצויות זעם , עצבים ... בזמנו כאשר הייתה תינוקת מאוד עזרה לה תמצית של פרחי באך אז טיפלנו בקושי היפרדות . אשמח אם תמליצו לי על תמצית שתעזור לכולנו לעבור את השלב הזה בחיים בקלות יותר. תודה מראש.

לרונית שלום. על מנת להגיע לאיזון המתבקש, יש להכיר את כל הנפשות הפועלות בחיי הנערה, וכך להגיע לסיבות השורשיות למצב שבו אתן נמצאות. זה תפקידו של מטפל עם ידע ומיומנות בפרחי באך! מצאי נא מטפל שמקובל עליך וכך תוכלי לפתור את הדברים שכל כך מציקים לה לך. בברכה - רון.

12/06/2014 | 15:27 | מאת: אירית לביא

שלום רונית, חשוב מאוד להבין את הסיבות שבגללן לילדה יש כעסים והתפרצויות זעם ולטפל גם בהן. תמצית צ'רי פלאם יכולה לעזור למצבים של התפרצויות זעם, ובכל מקרה כדאי להתייעץ עם מטפל מומחה בפרחי באך כדי שיוכל להתאים תמצית מדוייקת לילדה. בהצלחה, אירית לביא מטפלת בפרחי באך

מנהל פורום טיפול בפרחי באך