בעיות שינה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

08/10/2006 | 01:35 | מאת: אורלי

שלום, האם קיים טיפול לא קונבנציונאלי לבעיות שינה שמתבטאות בישנוניות יתר...? תודה.

08/10/2006 | 12:27 | מאת: ליאת אבן

אורלי היקרה, אשמח לקבל ממך פרטים נוספים כגון אורח החיים שלך, מה את עושה במשך היום, מה סדר היום שלך, מה גילך, האם יש בעיות בריאותיות (שאת מודעת אליהם), מה מצבך הרגשי, כמה שעות שינה את ישנה ביום ? ישנוניות יכולה לנבוע מחוסר איזון רגשי או פיזי - חשוב לבדוק את המקור. פרחי באך יכולים לעזור מאוד, אבל אזדקק לפרטים נוספים כדי לאבחן את התמציות המדויקות... חג שמח ! :-) ליאת

12/10/2006 | 10:17 | מאת: גילה

מתי זה התחיל? בדקת בלוטת תריס ולא ציינת מה את עושה במשך היום?

מנהל פורום טיפול בפרחי באך