רסקיו קמדיי וילדים

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

25/06/2011 | 21:35 | מאת: אלה

שלום לך, בני כמעט בן 6, לאחרונה הוא עבר התפרצויות זעם קשות ביותר. הרגשתי שהוא צריך משהו שירגיע אותו ויאזן אותו מחדש (לא ברור לי מה עובר עליו, לא קרה שום דבר דרמטי בבית או בגן או בשום מקם אחר בחייו), נראה היה לי שכמו שכבר כתבתי הוא צריך משהו שירגיע אותו ויאזן אותו. החלטתי לתת לו רסקיו רמדי. בחנות טבע התיעצתי עם המוכרת, המליצה לתת לו 6 טיפות ביום עד שהבקבוק הקטן יסתיים, אחרי כן הפסקה של מספר ימים ושוב בקבוק חדש. הילד מקבל את הרסקין כבר שישה ימים ואכן חל שינוי נהדר. שאלתי מה עושים עכשיו? האם להמשיך כמו שהיא הציעה לי או להמשיך בצורה אחרת. אשמח לשמוע את דעתך. תודה

שלום אלה. לפני הכל שאלה: האם נולד לו אח/אחות ? המינון המתאים יותר הוא = 4 פעמים ביום, או יותר, 4 טיפות בכל פעם, או יותר. (בפרחי באך אין מינון יתר.), אך אם נח לך המינון שנתת עד כה - אפשר להמשיך גם בו. אין צורך לעשות הפסקה בין בקבוק למשנהו, אלא להמשיך עד ההטבה הרצויה. שימי לב ! בשלב מסוים יתכן ותחול "הרעה" והוא כאילו יחזור אחרונית, אל תתיאשי ותמשיכי. בו זמנית, אני מציע לעודד אותו ולתת לו חיזוקים חיוביים וגם לבדוק "מה קורה לו בחייו הפרטיים". יתכן שהוא מסתיר מכם דברים, או חוויה מאיימת, שאולי לא תאהבו, או שהוא מתבייש, או פוחד שתדעו. בברכה - רון.

26/06/2011 | 10:25 | מאת: אלה

תודה על התשובה, כמו שכתבתי בהודעה הראשונה, לא קרה כלום, אחר, חדש שבגללם יהיהו התקפי זעם. מדובר על ילד מאוד יצרי ושמח שמידי פעם מקבל התקפי זעם רק בבית, הפעם קצת יותר קשה. שאלתי, עכשיו אחרי מספר ימים בשימוש של 6 טיפות ליום, בערב חל שיפור, עד מתי להמשיך ברסקיו, מתי ואיך מפסיקים. תודה, אלה

מנהל פורום טיפול בפרחי באך