אורטיקריה לחץ והליקובקטר

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

14/04/2011 | 17:26 | מאת: גילגולה

שלום רב, בשל לחץ רב הקשור לבן משפחה החלה בעיית אורטיקריה קשה לאחרונה מצאו גם את חיידק ההליקובקטר אולם הטיפול האנטיביוטי גרם לי לתופעות לוואי קשות. בהקשר הנפשי, לאור הסיטואציה המשפחתית והאורטיקריה אני בלחץ רב כאשר האלרגולוג שלי אמר לי שעליי לשדר מסר של רגיעה לגוף. אני סובלת ממחשבות טורדניות רבות, שכן לא ידוע למה אני אלרגית אז כל דבר מפחיד אותי וכמובן אני נלחצת יותר. עליי לציין שבתקופה שלפני האורטיקריה, מחוסר הבנה, שתיתי כמויות של רסקיו ורגיעונים ואדווילים למינהם ואז הפריחה התפרצה. האם פרחי באך עלולים לגרום לתופעות כאלו? והאם מומלץ במצבי לטפל בפרחי באך? אני לא רוצה לקחת תרופות בשל האלרגיה אך מעוניינת להחזיר את השמחה לחיי סליחה על האורך ותודה מראש

שלום גילגולה. לפי תיאור הדברים שמסרת בפנייתך זו, יש לבדוק היטב את אורחות חייך, את חוויותיך, את אופייך ואת מצבך. כל הקורות אותך עד כה, הם פועל יוצא של הפרות איזון, שנתנו אותותיהם בגופך ובהרגשתך. על כן, אמליץ לך על פנייה למטפל/ת עם ידע ומיומנות בפרחי באך. המטפל המיומן יוכל להדריכך ולכוונך לעבודה פנימית נכונה, בסיוע תמציות פרחי באך שיותאמו לנסיבות הנכונות. ברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך