פרחי באך

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

31/12/2010 | 08:48 | מאת: לואיז

שלום רון, הרגשתי לפני כמה שבועות, שאני עייפה, אין לי כוח. החלטתי להכין לעצמי פרחי באך olive. אני כותבת מה שכתבתי במחברת שלי, מלאת כוחות ואנרגיות, יש רצון לעשיה, אפילו המכירות שלי בחנות השתפרו. הכל טוב, אבל יחד עם זה זה עושה אותי היפר-אקטיבית, כמו קפיץ, זה גם מרוקן קצת. וגם עוד משהו, אני מרגישה חסרת מנוחה, כל דבר מקפיץ אותי, עושה דברים בחיפזון ואחר-כך מצטערת. פשוט מתלהבת מהרעיון, עושה ואחר-כך מצטערת. כל כך הרבה תמציות יכולות כאן לעזור. בהתחלה חשבתי על שלוש תמציות אל תגע בי, ורבנה ודובדבן. בסופו של דבר בחרתי בצורה אינטואטיבית ורבנה. לקחתי מאתמול את התמצית הזאת. גם אתמול, סתם מכלום היתה התלהבות יתר, אולי זאת ריאקציה. מה שאני רוצה לציין, לפני שלקחתי את olive' היתי רדומה, זה עזר לי להתעורר , לחזור לחיים. לקחתי אותם שבועיים בערך. אתמול כמו שכתבתי מקודם הכנתי ורבנה. התמציות האלה הן ממש קסם, פשוט להרגיש אותם ולאהוב אותם.השאלה שלי, מה אתה אומר על כל זה, האם עשיתי בחירה נכונה? יום נפלא, לואיז

שלום לואיז. אני שמח שאת מתלהבת ומוצאת שפרחי באך עזרו לך. אך כדאי, שתקחי דברים בפרופורציה... אינני חסיד של תמציות בודדות, אלא של תערובת (ארבע עד שבע )תמציות, על מנת להגיע לאיזון מיטבי וזאת על פי אופיו, מצבו והתנהלותו של האדם. אני ממליץ שתפני למטפל הבקי בפרחי באך, כדי שירכיב עבורך תמצית אישית, המבוססת על אופיך והתנהלות חייך ולאו דווקא על מצבים כגון עייפות. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך