תיאבון סלקטיבי אצל בת בת 7 ובן בן 6

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

09/02/2010 | 21:43 | מאת: רוית

שלום רון!!! רציתי לדעת האם הטיפול נמצא יעיל לפיתרון בעיה של אכילה סלקטיבית בילדים בני 7 , 6 ? ילדיי אוכלים מעט מאוד ורק דברים מסויימים מאוד, אודה לתשובתך , רוית

שלום רוית. בעקרון - כן, הטיפול יכול להועיל לפיתרון בעיה של אכילה סלקטיבית. אך הפתרון בתהליך הטיפולי בתמציות פרחי באך, מתייחס לכל ילד וילד בנפרד, לאופיו, להתנהלות חייו, לחינוכו, לחוויותיו ולפרשנות שהוא נותן לחוויותיו. על פי מידע זה, יכין המטפל המיומן, תמצית אישית לפתרון הסיבה, או הסיבות לסימפטום. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך