היתכן ?

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

19/12/2008 | 12:26 | מאת: רונית

שלום לך בקשר לשאלתי שיש כל מיני דעות לגבי התמציות אז רציתי לשאול סרטו מאופיינים כמוצצי אנרגיה ? אני לא למדתי את זה אבל קראתי בפורום שמישהיא כתבה את זה ועוד דבר רציתי לשאול למה יש תמיד מישהו שאומר לאנשים שיזהרו מתציות ואתה לא אומר על זה כלום זה ממש לא נחמד לקרוא שבעצם זה מסוכן לקחת תמציות אני לא למדתי בבית ספר את הנושא אבל אני קוראת מאמרים וניסיתי כל מיני תמציות על עצמי ולא היו לי כל מיני תופעות מפחידות אבל עכשיו אני קוראת שצריך להיזהר אז אני כבר מבולבלת נורא

שלום רונית. מאחר ובארצנו, אין כרגע בנמצא, מקורות מידע אחידים, כל אחד "עושה שבת לעצמו" וכנראה שזאת הסיבה לדברים שאת מתכוונת אליהם. לגבי סרטו: בתאורי ה"אב -טיפוס", אכן הוא נקרא "מוצץ אנרגיה", מאחר ששאלותיו הרבות וה"מנדנדות" מתישות את אלה שבסביבתו. התמציות אינן מסוכנות, אך מי ש"מתעסק" איתן, ללא רקע מתאים, ללא ידע וללא נסיון, איננו יודע כיצד לקבל את פעולתן ובעיקר את תגובת המערכת (גופנפש), לתהליך ההבראתי . תהליך זה מוצא את ביטויו באופנים שונים, קלים, או קשים, או בלתי מורגשים, בהתאם לאדם ה"אחד היחיד והמיוחד" ועל כן, ישנם כאלה הנבהלים והמזהירים. בברכה - רון.

מנהל פורום טיפול בפרחי באך