מה לתת??.???

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

27/08/2006 | 17:23 | מאת: עדינה

שלום לרון וליאת היקרים! רציתי לשאול מה ניתן לתת לבחורה בת 25 שדי מפחדת על בטחונה הקיומי כלומר השכרת דירה וכו היא תמיד מודאגת שלא יהיה לה איפה להיות ודואגת לגבי עבודתה היא נורא כל הזמן עסוקה בשליטה ועם זאת מעופפת ומהססת המון חשוב לציין שהיא גדלה בבית שלא מפגינים שם רגשות לא מחבקים או מנשקים ובעקבות זאת ופגיעה מחבר קודם היא לא נותנת לעצמה צאנס לאהוב או להיפתח ריגשית לאנשים

שלום לך עדינה. לא ברור לי מדבריך, מדוע את רוצה לתת? האם את חברה, בת משפחה,או מטפלת ? אם את רוצה לתת, השאלה היא, האם היא תרצה לקבל ??? אם היא תרצה לקבל, אשמח לקבל פרטים יותר ברורים וממוקדים, כדי שאפשר יהיה להתאים את התמציות הנכונות. למשל - איך באים אצלה לידי ביטוי הפחדים, המעופפות וההיסוס? האם הבית שגדלה בו והפגיעה מהחבר, גורמים לה להרגיש - כעס,יאוש, אדישות, דחיה ,אשמה, (חלק מהדברים האלה, או כולם)? האם היו מקרים דומים בעבר ? איזה מין טיפוס היא באופן כללי - סגור, פתוח, מרצה,נוקשה, רגיש, מפונק,בקורתי, כפייתי ? מה מפריע לה בעיקר ובמה היא מבקשת לטפל? כל סעיף בשאלות ששאלתי, מתיחס לתמצית יחודית מתמציות פרחי באך, העשויה לפעול לשיפור הדברים . בברכה.

28/08/2006 | 02:07 | מאת: עדינה

רון שלום ראשית תודה על ההתייחסות המהירה אני רוצה לתת כמטפלת מתחילה עכשיו לגבי מה ששאלת אז היא לא מרגישה אשמה תסכול או כל דבר אחר פשוט מודעת למצב היא די פרחה כשדיברה על המשפחה היא יודעת שאוהבים אותה רק פשוט לא מראים את הרגשות כלפי חוץ היא טיפוס מאוד ביקורתי והסיטואציה הייתה יחידה רק עם החבר..הזה....

מנהל פורום טיפול בפרחי באך