חרדות שמטופלות בכדורים

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

06/03/2008 | 23:15 | מאת: רותי

שלום אני מטופלת מזה כשנתיים בכדורים עקב חרדות קשות סרוקסט וציפורל יום יומית הייתי מאוד מעוניינת להפסיק את הכדורים אך הפסיכייטר אומר שיש לי חוסר של הורמון במוח על אף שלא עשיתי כל בדיקה האם אני יכולה להתחיל טיפול בפרחי באך? ואם אין התנגדות לטיפול שאני מקבלת ? איך הן פועלות או מה עושים התמציות כדי לעזור לי לצאת מהמצב ? אשמח לתשובה תודה רותי

שלום רותי. את הפסקת הכדורים, אני ממליץ לעשות אך ורק בפיקוח רפואי ! תבקשי דעה נוספת מרופא אחר ואפילו משניים. הטיפול בפרחי באך יכול לעזור לך מאד והוא איננו מתנגש עם התרופות. לפי התאור שנתת על מצבך וחוויותיך,אני ממליץ שתחפשי מטפל בקי ומיומן, כדי שיעזור לך בתהליך ההחלמה, שילווה אותך בתהליך הטיפולי, (שלפעמים הוא לא קל...) ושיכין לך הרכב תמציות המתאים לך באופן אישי! הטיפול הנכון, על פי תורתו של דר'' באך, הוא טיפול באדם ולא בסימפטום שלו.(קראי נא באתר זה, את הכתבה על פרחי באך- הקליקי על תמונת העציץ שמתחת לתמונה של ליאת). בברכה - רון

08/03/2008 | 22:59 | מאת: רותי

תודה לתשובתך לא הבנתי מה הכוונה (שליפעמים הוא לא קל)

מנהל פורום טיפול בפרחי באך