פרחי באך והפרעות אכילה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

27/07/2006 | 23:46 | מאת: ש

שלום האם ישנו טיפול ספציפי המוצע להפרעות אלה?האם נושא זה מוכר לטיפול בפרחי באך ברכות על הפורום

29/07/2006 | 00:33 | מאת: ליאת אבן

שלום ש, שמחתי על פנייתך. הפרעת אכילה זה נושא מאוד גדול, עמוק ומורכב ויחד עם זאת פתיר באמצעות תהליך, שפרחי הבאך מאוד יכולים לעזור בו. על מנת להתאים את התמציות המתאימות לכל אדם צריך לשמוע יותר על איזו הפרעה מדובר - אנורקסיה, בולמיה ? מהם הסימפטומים הרגשיים והפיזיים המלווים את ההפרעה? איזה אדם/אישיות עומדים מאחורי הגדרת ה"הפרעה" ולמה אותו אדם בחר לבטא את אותם חלקים רגשיים מלאי כאב באופן כזה ? מעצם פנייתך אני יודעת שעשית חלק גדול מהדרך....הרצון קיים ומכאן נדרש עוד קצת אומץ ועבודה קשה בדרך לריפוי. אשמח לשמוע יותר ואוכל כך לעזור לך בבחירת התמציות המתאימות. המון בהצלחה, ליאת

תאריך: 29.7.2006 שעה: 00:33 שלום ש, שמחתי על פנייתך. הפרעת אכילה זה נושא מאוד גדול, עמוק ומורכב ויחד עם זאת פתיר באמצעות תהליך, שפרחי הבאך מאוד יכולים לעזור בו. על מנת להתאים את התמציות המתאימות לכל אדם צריך לשמוע יותר על איזו הפרעה מדובר - אנורקסיה, בולמיה ? מהם הסימפטומים הרגשיים והפיזיים המלווים את ההפרעה? איזה אדם/אישיות עומדים מאחורי הגדרת ה"הפרעה" ולמה אותו אדם בחר לבטא את אותם חלקים רגשיים מלאי כאב באופן כזה ? מעצם פנייתך אני יודעת שעשית חלק גדול מהדרך....הרצון קיים ומכאן נדרש עוד קצת אומץ ועבודה קשה בדרך לריפוי. אשמח לשמוע יותר ואוכל כך לעזור לך בבחירת התמציות המתאימות. המון בהצלחה, ליאת

מנהל פורום טיפול בפרחי באך