ילד בן 4

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

26/08/2007 | 11:13 | מאת: אורלי

שלום רב אני זקוקה לעזרה ודי נואשת יש לי ילד שבאוקטובר יהיה בן 4 יש לו התקפי זעם כשהוא רוצה משהו ולא מקבל נושך מכה צורח עד כה היה בפעוטון וגם שם היו לו התקפי זעם הגננת אמרה שמבחינה מוטרית הוא נהדר הוא מצייר מקשיב לסיפורים עבודות מוטוריות ילד מנהיג הוא חכם אבל יש לו סף נמוך והוא סובל לעיתים קרובות מהתקפי זעם אני רוצה להבהיר יש לו אח בן 8 תלמיד טוב קשוב ילד טוב ובעקבות התנהגות אחיו הם רבים והמצב בבית לא נחמד אני מתחננת לעזרה

שלום אורלי. הרושם הראשוני שלי (ניחוש...), שהילד מאד מפונק ועד כה, כל מה שהוא רצה-הוא קיבל. יתכן גם, שהוא "מאויים" או "מקופח" (בחוויה האישית שלו), ולכן "הוא נלחם", ( בדרכו שלו...), עם אחיו ועם כל מי שהוא מאויים על ידו, על רצונו להיות "קיים / שייך / רצוי" ונאהב. ואולי הוא מחקה התנהגות של מישהו קרוב, או שהוא מנצל את חולשת "הסביבה" להגיד לו - "לא !" ואולי...??? ואולי ואולי... לכן המלצתי היא, מאחר ופנית אלינו , לפנות למטפל/ת ב"פרחי באך",מקצועי / ומיומן/ת באזור מגוריך, כדי שכולכם תקבלו הנחיות איך "להגיע" אל הילד ואיך הוא "יגיע" אליכם, בצורה הנכונה ביותר, ללא נזקים, ללא תרופות מסממות וללא תופעות לוואי. בברכה - רון.

26/08/2007 | 13:43 | מאת: אורלי

רון שלום רב ראשית תודה על התשובה האם אתה חושב שטיפול בפרחי באך יעזרו? השאלות באות מתסכול אמיתי אייך להתמודד עם הילד כמו כן אנא תן לי שם כתובת של מטפל/ת באזור יבנה אני גרה ביבנה

מנהל פורום טיפול בפרחי באך