חרדה...(גם מטיסות)

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

25/06/2007 | 09:03 | מאת: ויוס

היי! רציתי לשאול מה אפשר לתת למשהי בעלת סוג של דיכאון חרדתי. היא טיפוס לא מופנם, אפילו חברותי מאוד,מוחצנת ומצחיקה... אך בפנים, בנפש, חשה מועקה גדולה מאוד...בנוסף, מדי פעם יש לה מעין "התקפות פאניקה" שמתבטאות בסוג של בהלה עמוקה (ללא קוצר נשימה או הזעה )אלא תחושה של בהלה, כאילו עומד לקרות לה משהו...(אם זה יתרום לך-בילדות חשה דחויה ועברה 2 אביוסים) חברתי גם לפני טיסה (עוד שבועיים)והייתי רוצה לדעת מה ואיזה מינון בפרחי באך היא צריכה לשני הדברים (הרסקיו ממש לא משפיע) תודה רבה מראש! ויוס

25/06/2007 | 12:43 | מאת: נטלי

אם היא רוצה לטפל היא צריכה ללכת למטפל בפרחי באך טיפול בפרחי באך לא יכול להיות עצמאי . הרסקיו היא תמצית שעורבבה עם כמה סוגי תמציות על מנת שיהיה משהו נגיש ללקוחות . אך לא משהו שיפתור בעיות www.natalygal.zolla.co.il בהצלחה

26/06/2007 | 00:40 | מאת: יקיר

אל תבלבלי את המח ! אינך מבינה דבר וחצי דבר בפרחי באך, וכל מה שכתבת מצוץ מהאצבע ! לכי ללמוד ועד אז, תני לאנשים מקצועיים שמבינים לענות !!! יקיר - סטודנט שנה רביעית בנטורופתיה.

25/06/2007 | 13:58 | מאת: ליאת אבן

הי ויוס, אני מסכימה עם נטלי,שמומלץ שחברתך תלך למטפל מנוסה שמעבר למתן תמציות גם יהיה תומך בתהליך הטיפולי שלה. נשמע שה"שק" שחברתך סוחבת על גבה הוא לא פשוט ויהיה נכון יותר שהיא תכנס למסגרת טיפולית. לגבי מה שתיארת - "דכאון חרדתי"... נשמע שהיא סוגרת הרבה דברים בפנים ולכך יתאים Agrimony. לחרדות, לדכאון ולטראומות שחוותה הייתי ממליצה לעבוד עם Aspen. Musturd, Star of bet-lehem. אחזור על זה שוב - לא יהיה נכון לתת לחברתך את התמציות מבלי שתלך לטיפול.! מנסיוני, מצב של abuse הוא מצב מורכב שיש לטפל בו בעדינות ולאורך זמן. אין טיפולי קסם ורק פרחי באך יעשו עבודה שלא תהיה מעובדת באופן הנכון בלי טיפול רגשי מתאים. אם יש לך שאלות את מוזמנת לפנות אלי - אשמח לעזור.הפרטים שלי נמצאים תחת השם. בברכה, המון הצלחה. ליאת

מנהל פורום טיפול בפרחי באך