פרחי באך להרגעה

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

01/04/2007 | 04:20 | מאת: רונן

שלום רב אני בחור בן 25 מאוד מתוח לחץ ועצבני ניסיתי לקחת רסקיו במינונים גבוהים אבל לא עזר עברתי למוצר בשם COOIL אני שותה 8 טיפות 3 פעמים ביום כבר שבוע וגם 8 טיפות של המוצר של הלילה לפני השינה אני מרגיש שאני קצת יותר רגוע אבל לא בהרבה..מה עוד אפשר לשלב למוצר הזה כדי לקבל תוצאה טובה יותר? תודה רבה על הזמן שלכם

שלום רונן. צר לי לאכזב אותך, אך תמציות פרחי באך נועדו בעיקר "לטפל באדם ולא במחלה", כדברי דר' באך. תמצית ה"רסקיו" נועדה להצלה, כלומר לעזרה ראשונה והגישה הנכונה לדעתי היא: עזרה ראשונה ותהליך טיפולי אישי. התמצית השניה אינה קשורה לתורתו של דר' באך ! הסיבות למתח,ללחץ ולעצבנות יכולות להיות שונות ומגוונות מאדם לאדם ולפיכך מותאמות התמציות לאדם ולסיבות מחלתו ולא לסימפטומים שנוצרו. המלצתי היא, לפנות למטפל בקי ומנוסה, כדי שיוכל להתאים לך את התמציות היחודיות עבורך וללוות אותך בתהליך הטיפולי, כדי להשיג רוגע ובריאות לטווח ארוך. בברכת חג שמח - רון.

14/01/2008 | 11:33 | מאת: אורלי

שלום רב! הבת בתיכוניסטחת שלי מאד נלחצת לפני כל מבחן למרות שהיא תלמידה מצטיינת ותמיד מוכנה. כנ"ל גם לפני הקונצרטים (היא מנגנת ב פסנתר). האם טיפול בפרחי באך יכול לעזור ואיפה מסיגים את התמצית?

מנהל פורום טיפול בפרחי באך