רסקיו מינון יומי

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

22/02/2007 | 20:06 | מאת: רונן

שלום רב.. אני בחור בן 25 אני נורא לחוץ ומתוח.. התחלתי לקחת רסקיו 4 טיפות אבל לא כ"כ משפיע עליי.. אני לוקח 6 טיפות בתוך כוס מים כל 6 או 7 שעות וזה מרגיע אותי האם זה מינון גבוהה מדי או מסוכן משאני עושה? מה המינון המקסימלי שאפשר לקחת ביום ואפשר לוקחים את המוצר כזה שזה יספג הכי טוב בגוף? תודה רבה

23/02/2007 | 12:03 | מאת: ליאת אבן

הי רונן, אין סכנה של מינון יתר ולכן בגדול אתה יכול לקחת כל פעם שאתה מרגיש שאתה זקוק. אם 6 טיפות עוזרות לך אז זה מה שאתה צריך. בהצלחה, ליאת

31/01/2010 | 02:46 | מאת: נוי

אני במצב של לחץ מתחים חרדותואני עצבנית הרב ופועלת תגובות קיצוניות שזה פשוט לא אני ולאחר מכן יש פעמים שאני לא זוכר מה עשיתי ... מה אני יכולה לעשות בשביל להיות רגועה יותר ?

מנהל פורום טיפול בפרחי באך