תמצית מצב פרחי באך..................

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

01/08/2017 | 23:49 | מאת: מירב

שלום רב, האם ניתן להשתמש בתמצית מצב לתקופה של מספר חודשים ויותר, כאשר היא נלקחת בשילוב עם תמציות טיפוס נוספות?? והאם sweet chestnut תמצית מצב או טיפוס?? תודה ויום מקסים................,....................

שלום וברכה. כאשר מזהים את הסיבות והמצבים שגרמו למטופל לצאת מאיזון, יש להתאים לו את התמציות על פי הממצאים, (עד שמונה תמציות שונות בו זמנית) ולקחתן בתמצית הטיפולית. כל תמצית משתלבת עם כל תמצית אחרת ואינה נוגדת או מפריעה. sweet chestnut, היא תמצית למשבר עמוק ולמי שנמצא בדכאון וביאוש המביא אותו לתחושת "אין פתרון למצבי האבוד" וכן לטיפוס שרואה בחייו "חושך ללא מוצא". עבורי, באופן אישי החלוקה ל "מצב" ו"טיפוס", היא שולית וחלק גדול מהתמציות יכולות להיות - גם וגם....

מנהל פורום טיפול בפרחי באך