האם בטיפול בפרחי באך יש תרופה למחלות גנטייות?

דיון מתוך פורום  טיפול בפרחי באך

04/01/2007 | 11:33 | מאת: אברהם

ואם כן האם אתם יודעים אם יש תרופה למחלה בשם מיוטוניק דיסטרופי {md}

05/01/2007 | 12:01 | מאת: ליאת אבן

הי אברהם, פרחי באך לא יוכלו לרפא את המחלה - הייתי ממליצה לך להוועץ בפורום רפואה משלימה ובפורום אייפק (שניהם באתר דוקטורס). לפרחי באך יכולה להיות השפעה על האופן שבו אתה מתמודד עם המחלה, ואני משערת שיש קשיים...אם ברצונך לספר לי קצת יותר על הרגשות המעורבים בהתמודדות היומיומית עם המחלה אוכל להמליץ על פרחי באך מתאימים. בברכה רפואה שלמה, ליאת

מנהל פורום טיפול בפרחי באך