דילול שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור

02/08/2006 | 02:48 | מאת: דולב

יש לי בעיה ... אני באמת חייב עזרה .. אני בן 15 .. ובזמן האחרון השיער שלי ממש דליל .. יש לי נשירה .. אני מעוניין לדעת איזה דברים יכולים לעזור לשיער שלי לצמוח .. כי בכל אופן זה באמת מתסכל כשאתה נער ויש לך נשירה .. אשמח אם תוכלו לעזור לי בלהגיד לי מה משפיע על דילול שיער ואם יש איזה שהוא אוכל או כל דבר שיכול לפתור לי את בעייתי תודה@!

03/08/2006 | 00:07 | מאת:

נשירת שיער יכולה להיות זמנית וברגע שהיא נפסקת השיער יכול לצמוח כולו מחדש כך שלא תאבד בכלל שיער. הסיבות לנשירת שיער הן שונות ויכולות להיות על רקע חסר בברזל, ויטמינים, חוסר איזון הורמונלי- ניתן לבצע מספר בדיקות דם פשוטות כדי לאתר זאת ואז לטפל. כדאי לפנות לרופא המשפחה או לרופא עור ולברר זאת, אין צורך להלחץ. לפעמים יש נשירה עונתית או נשירה עקב מצבי לחץ.