גבשושיות שומן בשפתיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

24/10/2006 | 02:05 | מאת: עדי

שלום רב, אני בן 26... מזה כשנתיים אני שם לב כי בשפה העליונה יש עשרות רבות של נקודות שומן תת עוריות. אם מפעילים לחץ מקומי רב מספיק ניתן "לפוצץ" אחת אחת אל מחוץ לשפה ומתקבל נוזל לבן כמו ראש של חצ'קון. לפני מספר שנים לקחת ראקוטן ומאז אין לי אקנה. למרות זאת עדיין יש לי עור פנים שמן. אני תוהה האם ניתן לפתור את הבעיה שכן זה מהווה בעיה אסטטית.

09/11/2006 | 15:19 | מאת:

אכן מדובר בבלוטות חלב של השפתיים, זה לא ממצא נדיר והוא לא דורש טיפול רפואי. ניתן לצרוב חלק מהנגעים, אולם יש סיכוי רב שיופיעו חדשים. פנה לרופא/ת עור.