קלואידים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

23/11/2008 | 18:49 | מאת: שחר

שלום רב אני סובל למעלה מ10 שנים ממספר גדול מאוד של קלואידים באיזור החזה כתוצאה מאקנה וממשיכים להיווצר חדשים הייתי אצל רופא שהמליץ לי להזריק לקלואידים 5fu ואחרי 3 שבועות להזריק בוטוקס ולחזור על כך 3 פעמים או אפילו פחות בבירור שעשיתי ברשת ראיתי שזהו חומר מאוד קשה עם הרבה תופעות לוואי שמן הסתם הרתיעו אותי מהטיפול לפי מה שקראתי זה מתייחס להזרקת החומר לתוך הוריד אבל הרופא אמר שמשתמשים במינונים קטנים לתוך הקלואידים אני מאוד מתלבט וחושש ואשמח לדעת מה הסיכונים ותופעות לוואי של טיפול מסוג זה תודה רבה שחר

26/11/2008 | 00:06 | מאת:

ישנם טיפולים רבים לקלואידים אך הזרקת BOTOX איננו אחד מהם .החל מחנקן נוזלי ת הזרקת סטרואידים לתוך הקלואיד בשילוב או ללא שילוב עם כדורי TRENTAL. משחה בשם KELOCOTE ,חבישת הקלואיד בעזרת יריעות סיליקון וכו .

26/11/2008 | 18:47 | מאת: שחר