ריח לא נעים מעור הראש

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/08/2006 | 09:29 | מאת: מאשה

מזה מספר שבועות הבחנתי בריח לא נעים מהצד הימני של עור הראש, ורק מהצד הימני. גם חפיפת שיער אינה עוזרת. לפני מספר שנים סבלתי מהתופעה הזו, ואז זה נעלם תוך כשלושה שבועות, והיה בכל עור הראש. הפעם זה רק בצד ימין, ואינו נעלם. אני בת 46, בסוף תקופת המעבר. תודה רבה.

09/08/2006 | 01:56 | מאת:

צריך לבדוק אם יש משהו על הקרקפת באיזור הריח הלא נעים. מומלץ לחפוף את הראש יום יום עם שמפו לשיער שמן או נגד קשקשים. אם ממשיך יותר מחודש לפנות לרופא עור שיסתכל.