המנגיומות

דיון מתוך פורום  רפואת עור

28/10/2008 | 15:35 | מאת: רן ש

שלום אני בחור בן 37 בריא בדרך כלל. בבדיקה אצל רופא המשפחה שאלתי אותו לגבי נקודות אדומות כאלה שיש לי על האשכים לדעתי כבר כ 2-3 שנים. הוא אמר שזה המנגיומות. הפנה אותי לרופא עור לגבי זה. התור בעוד חודש. רציתי לשאול מה המשמעות של המנגיומות על האשכים. האם זה יכול להיות סימן לאיזה מחלה? תודה

04/11/2008 | 16:24 | מאת:

יש מספר סוגי המנגיומות. הסוג השכיח הוא ענין מקוני ואינו מהווה סימן למחלה רצינית. יש אבל סוג אחר שהוא בדרך כלל גפ מפןשט יותר שיכול להוות למחלה כלית פנימית .