שיער שומני- זאת השאלה שלי

דיון מתוך פורום  רפואת עור

12/10/2008 | 15:32 | מאת: חיים

שלום רב! יש לי שיער שומני כאשר אני מעביר את היד אני רואה שומן על היד אני משתמש בשמפו לשיער שמן(כמה שראיתי קיימים רק שני שמפו לשיער שמן) השמפו לשיער שמן גורם לי לשיער טוב לא מסריח, ללא קשקשים וטוב אבל מכיוון שקיימים רק שני סוגי שמפו לשיער שמן אם אני עובר לשמפו לשיער רגיל יהיה לי קשקשים ריח רע מהשיער מה לעשות? לעבור לשיער רגיל או להשתמש תמיד באותו שמפו? ואולי יש משחה או איזשהו שמפו מיוחד שמומלץ לשיער שמן שהשיער לא יהיה מסריח ועם קשקשים . תודה מראש חיים

14/10/2008 | 10:22 | מאת:

האם נבדקת אצל רופא/ת עור? האם אתה נוטל תרופות כלשהן או סובל ממחלות רקע? יש תרופות שגורמות לשיער שומני. לגבי הטיפול- עליך לחפוף יומיום את השיער עם שמפו נגד קשקשים מכל סוג. בנוסף רופא/ת העור ימליץ על שמפו רפואי פעמיים בשבוע.