שיער שומני

דיון מתוך פורום  רפואת עור

12/10/2008 | 15:29 | מאת: חיים

שלום רב! יש לי שיער שומני כאשר אני מעביר את היד אני רואה שומן על היד אני משתמש בשמפו לשיער שמן(כמה שראיתי קיימים רק שני שמפו לשיער שמן) השמו לשיער שמן גורם לי לשיער טוב לא מסריח, ללא קשקשים וטוב אבל מכיוון שקיימים רק שני סוגי שמפו לשיער שמן אם אני עובד לשיער רגיל יהיה לי קשקשים ריח רע מהשיער מה לעשות? לעבור לשיער רגיל או להשתמש תמיד באותו שמפו?

16/10/2008 | 14:27 | מאת:

ראשית עליך לחפוף יום יום עם השמפו לשיער שמן.באם הבעיה לא נפתרת בדרך הנל -אזי יש אפשרות לדכא את הפרשת השומן בעזרת סוגי כדורים הדומים לאלה שמשתמשים בהם נגד התקרחות אצל גברים .