כתם לידה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/08/2006 | 02:49 | מאת: כתם לידה

שלום יש לי כתם לידה בגודל 2 ס"מ על 3 ס"מ על הירך רציתי לדעת כמה יעלה לי בערך להוריד אותו אצל רופא פרטי? ובאיזה דרך אפשר להעלים אותו? והאם תהיה צלקת? ואם נגיד תהיה צלקת היא תהיה בגודל של הכתם? תודה

07/08/2006 | 22:03 | מאת:

כתם לידה יכול להיות כתם חום שטוח ואז ניתן להסירו על ידי לייזר לפעמים. כתם לידה יכול להיות אדום בגלל ריבוי כלי דם ואז הטיפול הוא בלייזר. כתם לידה יכול להיות נקודת חן גדולה (חום ובולט) ואז הטיפול יהיה על ידי כריתת הנגע ומעט מהעור שמסביב ותפירה. במצב זה תמיד תישאר צלקת, לרוב פס מעט ארוך יותר מהחלק הכי ארוך של הנגע. יש סוגים נוספים של כתמי לידה

07/08/2006 | 23:40 | מאת: שלומי

אני מדבר על כתם לידה חום שטוח מה המחיר הממוצע להסרה שלו??