פטריות במפשעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

18/08/2008 | 22:12 | מאת: איש אחד

אני סובל מפטריות במפשעה כבר הרבה שנים עם עליות (כמובן, בעיקר בקיץ) וירידות. כשזה מאוד מפריע אני נעזר במשחות ע"פ מרשם רופא או ללא מרשם וזה עוזר לזמן מה. לעיתים קרובות בקיץ אני משתמש בטלק לייבוש. שאלתי היא האם אין משחה יעילה לטווח ארוך או בכלל להתגברות על התופעה? למיטב זכרוני בצבא השתמשתי לעיתים בנוזל בצבע תכלת בשם פונגיציד נגד שפשפת שעזר גם לזה. האם ניתן להשיג זאת עדיין באותה הצורה?

19/08/2008 | 06:50 | מאת: שחר

גם אני התחלתי (כנראה) לסבול מפטריה במפשעה .. פשוט נוראי, זה עובר בכלל?

21/08/2008 | 14:04 | מאת:

אם הבעיה חוזרת שוב ושוב אזי יתכן שישנו מוקד כרוני של פטרת כגון פטרת בציפורניים שמחייב טיפול בכדורים או לחלופין שאתה סובל לא בדיוק מפטרת אלא ממצבים דומים ולכן חשוב שתיפנה למומחה .