גירודים לאחר מקלחת

דיון מתוך פורום  רפואת עור

15/07/2008 | 14:24 | מאת: אורן

שלום רב בתקופת הקיץ אחרי מקלחת אני סובל מגירוד בכל הגוף, אני חייב אחרי מקלחת לשבת חצי שעה מול מזגן, החלפתי סבון, התקלחתי במים קרים על מנת שאני לא יזיע, שום דבר לא עוזר, אני מבקש את עזרתך כי אני ממש סובל מזה תודה אורן

15/07/2008 | 14:32 | מאת: אורן

שכחתי לציין שהתופעה אינה מלווה שבשום פריחה שהיא פשוט זה מגיע למשך של חצי שעה וזה בעיקר בגלל זיעה לדעתי

15/07/2008 | 14:54 | מאת: אורן

שכחתי לציין שזה עובר אחרי חצי שעה של סבל מול מזגן כמו איזה מטורף ובנוסף יש אתזה גם לאימי וגם לאחי, אני סובל מזה מהיום שאני זוכר את עצמי והיו אני לא ילד אם תוכל/י לעזור לי בתשובה ספציפית שתועיל לי אני אודה לכם, בנוסף עיינתי בשאלות ומצאתי שהמון אנשים שואלים את אותה שאלה כמו שאני שואל ולא מצאת להם פתרון, מדוע? זו בעיה שאין לה פתרון? אני אמור לסבול אחרי מקלחת? תעזרו לי ולעוד רבים שמעיינים בפורום הזה

16/07/2008 | 19:39 | מאת:

האם הגרד קורה כשאתה מתחת למים או רק אחרי שאתה מסיים להתקלח ? האם הוא עז ובלתי ניסבל ? כל אלה שאלות חשובות שהרופא המומחה צריך לברר היטב לפני שהוא ממליץ על הטיפול ההולם .

26/08/2008 | 08:15 | מאת: דן

גם אצלי זה מופיע, בדיוק באותה צורה. זה מתחיל כמה שניות לאחר היציאה מהמקלחת ורק אחרי התנגבות. זה מפסיק רק לאחר עמידה מול מאוורר (רב הפעמים לא עוזר), או מזגן (חלק מהפעמים לא עוזר). חזרה למקלחת עוזרת בכל הפעמים שהגירוד עובר (מים זורמים לכמה שניות) והגירוד לא מופיע בשנית. הגירוד עז ובלתי נסבל. הייתי אצל רופא משפחה (מאוחדת), אמר שזה שום דבר (התשובה האהובה עלי), ורופא עור לא יכול לפתור את זה, הוא מכיר כמה אנשים עם הגירוד הזה ... אך ללא תקנה.