פצעים באיבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/07/2008 | 17:45 | מאת: אנונימי

חברתי סובלת מדלקת שתן חוזרת (פעם שנייה) , נאמר לנו כי זה לא עובר ביחסי מין , ולאחר שעברו ימי לקיחת האנטיביוטיקה קיימנו יחסי מין,לא הרגשתי שום שריטה או כאב, לאחר זמן קצר ,אוננתי והרגשתי קצת כאב אך המשכתי ,לאחר מכן שמתי לב כי יש לי מין כמה שריטות כאלה ופצעים וסימן אפור כהה על איבר המין, איני מצליח לקבוע תור לרופא דרך הצבע, האם מספיק פשוט למרוח יוד וזה יעבור תוך שבוע או שיש סיכוי שזאת מחלת מין? מה עושים?

10/07/2008 | 12:29 | מאת:

לצערי זה לא יהיה אחראי מצידי לענות לך לפני שמומחה ראה בידיוק את הענין.