הרפס זוסטר בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/07/2008 | 07:16 | מאת: אייל

שלום, לפני שבועיים אובחנתי עם הרפס זוסטר בצד ימין של הפנים, בעצב שבין הסנטר דרך הלחי, לאוזן. טופלתי בעזרת כדורים למשך שבוע. הפצעים נעלמו כמעט לגמרי. לצערי, ישנם עדיין התקפות של כאבים משונים, בעיקר באזיור העצם מאחורי אוזן ימין. תופעה נוספת היא שרירים חלשים בצד הימני של הפנים. זה מתאפיין בעפעוף חלקי בעין ימין, ובחולשת שרירים קלה בחלק הימני של השפתיים. (חוסר יכולת לשרוק למשל, או למלא אויר בלחץ בפה, מבלי שיפרוץ דרך השפתיים) האם יכול להיות שהרפס זוסטר גורם לזה, האם אני יכול לצפות לשיפור ככל שיעבור הזמן? או האם כדאי שאפגש עם נוירולוג, כבר בשלב זה? תודה רבה,

10/07/2008 | 12:35 | מאת:

הסימנים שאתה מתאר הם בהחלט תוצאה של הזיהום בנגיף הזוסטר ויתכן מאוד שהיית צריך להמשיך לקחת את התרופה שקיבלת לתקופה יותר ארוכה ואולי זה היה מונע את הסיבוך .בהחלט מומלץ שתיפנה בהקדם לנוירולוג .