אנהידרול פורטה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

04/07/2008 | 13:21 | מאת: רפי

שלום ד"ר פנינה שמש, בתאריך ה 22.6.08 שלחתי לך שאלה לגבי האינדרול פורטה שזה עזר לי מאוד אבל עדיין זה לא מנעה את הזיעה ב 100% וד"ר אשר יהב הגיב לי ואמר שיש שקיות מיוחדות ששמים אחרי שימוש באינהדרול וזה אולי יעזור לי הנה התגובה שלו http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-1618,xPG-122,xFT-46340,xFP-46505,m-Doctors,a-Forums.html תודה רבה לך ד"ר פנינה שמש

04/07/2008 | 14:45 | מאת:

הכוונה היתה לשים כפפות לאחר מריחת הקרם בלילה וללכת לישון כך. הכפפות גורמות לאטימה של העור וכך החומר חודר יותר טוב. הכפפות צריכות להיות כפפות ניילון פשוטות, כאלה שמשתמשים כאשר עושים צבע לשיער. ניתן להשיג בכל סופר או בית מרקחת. עם זאת, לדעתי יש סיכון שזה יגרום לגירוי של הידיים מהאנהידרול פורטה, קח את זה בחשבון.

05/07/2008 | 07:21 | מאת: רפי

שלום ד"ר פנינה שמש, בידיים אני ישים כפפות ומה עם הרגליים?? תודה רבה לך ד"ר פנינה שמש