אנהידרול פורטה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

26/06/2008 | 13:50 | מאת: רפי

שלום ד"ר פנינה שמש סיפרתי לך שאני מזיע בכפות ידיים,רגליים,בית שכי וקניתי את אנהידרול פורטה וזה עזר לי רק בכפות ידיים זה הפחית את הזעה בכפות ידיים ורגליים אבל עדיין יש זיעה ואמרת יש לי שיש סקיות כאלה ששמים לאחר השימוש וזה יכול לעבוד את יכולה לפרט לי מזה השקיות האלה מאיפה קונים איך קוראים לזה ועם צריך מרשם רופא וכמה זה עולה תודה רבה רבה על התשובה

29/06/2008 | 22:54 | מאת:

שלום, שמחה שהמצב השתפר. לא זוכרת את תוכן התשובה שרשמתי ולא זוכרת שכתבתי להשתמש בשקיות. האם תוכל לפרט או לכתוב באיזה תאריך זה היה?

24/07/2008 | 23:44 | מאת: נינה

שלום ד"ר פנינה שמש אני סובלת מהזעת יתר בכפות ידיים , רגליים ובית השחי אני אחד הרופאים נתן לי ג'ל אגיספור אבל לא רשום בכלל שהוא מיועד להפחתת זיעה אלא למניעת פטריות אשמח אם תציעי לי פתרונות שמעתי על אנהידרול פורטה, האם זה עוזר? והאם צריך מרשם ומה העלות ? אשמח אם אקבל תשובה בהקדם.

24/07/2008 | 23:51 | מאת: נינה

שלום ד"ר פנינה שמש אני סובלת מהזעת יתר בכפות ידיים , רגליים ובית השחי אני אחד הרופאים נתן לי ג'ל אגיספור אבל לא רשום בכלל שהוא מיועד להפחתת זיעה אלא למניעת פטריות אשמח אם תציעי לי פתרונות שמעתי על אנהידרול פורטה, האם זה עוזר? והאם צריך מרשם ומה העלות ? עוד שאלה הופיע לי בפנים מה שנקרא verruca plana ואני סובלת מזה כבר שנתיים ,ניסיתי להשתמש בכל מיני תרופות כמו adapheren ,ALDARA וכלום לא עזר אשמח אם תוכלי להציע לי פתרון. אשמח אם אקבל תשובה בהקדם.