הרפס זוסטר

דיון מתוך פורום  רפואת עור

24/06/2008 | 20:15 | מאת: ניקול 2

לרופא שלום אשמח לקבל את תגובתך בנושא. אובחן אצלי הרפס זוסטר, אני מתחילה טיפול בציקלוויל 400 ולכאבים פרקוסט ומריחת תמיסה לבנה. האם ההרפס מדבק? והאם מומלץ וכדאי לערוך איזו בדיקת דם? או במקום הכדורים איזה עירוי ורידי שיקצר את התהליך? בברכה ותודה ניקול 2

25/06/2008 | 13:23 | מאת:

הרפס זוסטר מדבק במגע של הגוף או עם מגבות, מצעים וכד'. הטיפול בזובירקס הוא טיפול מתאים, אני נותנת 800 מג' חמש פעמים ביום למשך שבוע. אין צורך בעירוי באנשים שאין להם מחלות נוספות.