מורפיה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

22/06/2008 | 13:04 | מאת: זרינה

שלום אני בת 19 ואני מאובחנת כבר מספר שנים כחולת מורפיה בעלת אטופיה קלה מאוד. בתחילה אובחנה המחלה באזור הקרסוליים אך לאחרונה היא עברה לאזור השוק. ביקרתי אצל רופאת עור והיא רשמה לי לשימוש את המשחה "אלידל". הייתי רוצה שתסביר לי מה זאת המחלה הזאת, כי עד כה אף אחד לא הצליח לתת לי תשובה. כמו כן, הייתי שמחה לשמוע אם יש טיפול כלשהו שמונע או לפחות מאט את התפשטות המחלה. בתודה רבה זרינה

23/06/2008 | 12:19 | מאת:

לצערי אין בנימצא טיפול שיכול לימנע את הופעת הנגעים ! אין פה גם שום מקום לטיפול אלטרנטיבי. המדובר הוא בסוג מחלה שאפשר לשייך אותה למחלות האוטואימוניות שבהן תוקף הגוף את השיכבה החיצונית ( הדרמיס ) של עצמו .