אקזמה בידיים שהוחמרהאחרי סטירואידים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

18/06/2008 | 16:10 | מאת: מני

קבלתי מרופאת עור משחה בטקורטן עם סטירואידים למרוח על אקזמה בידיים היא הנחתה אותי לרוח רק חודש ימים ופעם ביום וכך עשיתי. השיפור היה מצויין והחזיק מעמד רק לשבוע ושוב החלו קילופים בעור והתפוצציות מאין התבקעות של העור כאילו המצב הוחמר פי 10 ממה שהיה לפני שמרחתי את המשחה עם הסטירואידים. היום פגשתי את רופא המשחפה והוא קבע שההחמרה היא מהמשחה של הסטירואידים ושהיה עליי לא להתקרב אליה בכלל. הוא שוב שלח אותי לרופאת העור ואני ממש חסר אונים. מה אתם ממליצים לעשות במצב הזה זהוא קשה וחבל שאין אפשרות להציג תמונה . מיואש. ....

19/06/2008 | 22:04 | מאת:

עליך להבדק שוב אצל רופא/ת עור ולהתאים טיפול. במקרים חריגים הרופא המטפל יכול להפנות לרופא יועץ אם הוא מרגיש צורך בכך.