שימוש במוס שיזוף ללא שמש

דיון מתוך פורום  רפואת עור

16/06/2008 | 23:45 | מאת: טל

שלום, רכשתי מוס של ד"ר פישר של "שיזוף ללא שמש". אני בהירה מאוד ונשרפת בקלות בשמש וכמעט ולא משתזפת. המוס באמת משזף ולא צובע את העור - הצבע לא יורד במקלחת ונשאר בערך שבוע - שבועיים. השאלה שלי האם אין שום נזק רפואי משימוש בתכשיר זה. תודה

17/06/2008 | 23:15 | מאת:

תכשירים למריחה המשזפים ללא חשיפה לשמש אינם מסוכנים, הם צובעים רק את השכבה החצונית של העור ואכן מחזיקים כשבוע שבועיים.

27/07/2008 | 00:04 | מאת: אור

האם שיזוף באמצעות מוס או כל תכשיר מריחה אחר מתאימים לבהירים במיוחד כגון ג'ינג'ים? והאם תחשיר כזה יכול להשאיר כתמים על העור?