לד"ר אשר יהב

דיון מתוך פורום  רפואת עור

02/06/2008 | 20:55 | מאת: שאול

שלום רב, ברצוני לישאול האם ישנה מישכה לטיפול בשפשפת במיפשאות (פטריטית) שאיננה על בסיס אנטיביוטי, (לטיפול ממושך ולא תקופתי כנהוג באנטיביוטי)? והאם ישנו תכשיר לטיפול יעיל שהינך ממליץ, לפני פעילות ספורטיבית, כגון ספריי או מישכה (חוץ מטלק)? תודה מראש.

16/06/2008 | 09:20 | מאת:

הביטוי שפשפת איננו ביטוי רפואי וזה יכול להצביע על פיטרייה או על מחלה זיהומית חיידקית או על מחלת עור כרונית כגון פסוריאזיס או אטופיק דרמטיטיס או מחלת עור כרונית אחרת ולכן הביטוי שפשפת כשלעצמו אינו אומר מה הבעה שלך בדיוק וללא הגדרה מדויקת לא ניתן להגיד לך מה לעשות .