התקלפות עור הפנים...

דיון מתוך פורום  רפואת עור

04/05/2008 | 14:01 | מאת: עומר

שלום רב, בן 29, סובל מחרדות וקצת היפוכונדר... אתמול לאחר המקלחת שמתי לב במעיו התקלפות של העור על האף, מעל השפתיים, והיום ראיתי את זה גם במצח, מה זה הדבר הזה (לא הייתי בשמש בימים האחרונים), האם זה הפיך וזה יעבר? רב תודות.

06/05/2008 | 19:06 | מאת:

קשה להבין מהתיאור במה מדובר. האם מלווה באודם, צריבה, עקצוץ, גרד? האם קילוף עור יבש/לח. ממליצה להבדק אצל רופא/ת עור אם לא חולף תוך מספר ימים או אם מחמיר.

22/07/2008 | 07:55 | מאת: יאיר

הפנים שלי מתקלפים כתוצאה מחשיפת יתר לשמש, רציתי לדעת מה אפשר לעשות בשביל שזה לא יהפוך לגרוע