חררה על הזרוע האחורית (היכן שממוקם שריר הדו ראשי)

דיון מתוך פורום  רפואת עור

24/04/2008 | 15:08 | מאת: לילוש

בת 27,ומאז שאני זוכרת את עצמי, אני סובלת מתופעה זו. האיזור לא מגרד, לפעמים נראה גרוע יותר ולפעמים פחות. נראה כמו נקודות אדומות קטנות והרבה פעמים גם יוצאים במקום פצעים קטנים ומוגלתיים. מה ניתן לעשות ??

25/04/2008 | 00:52 | מאת:

התיאור שלך מתאים למצב שנקרא KERATOSIS PILARIS. כ 50% מהאוכלוסיה בגיל שלך סובלת ממצב זה. לרוב זה מופיע בזרועות, לעיתים גם בירכיים ובישבן. אפשר לטפל על ידי מריחת משחה רפואית המכילה רטין A. יש לפנות לרופא/ת עור כדי לקבל מרשם.