פטרואזיס רוזאה בהיריון

דיון מתוך פורום  רפואת עור

23/04/2008 | 19:28 | מאת: שי

באישתי שבתחילת הריון הובחנה הידבקות בפטרואזיס רוזאה. למיטב הבנתנו אין תרופה יעילה. אבל בכל זאת אשמח לדעת על תכשירים מקלי גירוד, כמו כן האם קיימת איזו שהיא סכנה לעובר תודה

23/04/2008 | 21:41 | מאת:

למיטב ידיעתי אין סכנה לעובר בפיטיריאזיס רוזיאה. כדי להקל על הגרד יש להמנע מייבוש של העור על ידי סבונים בעיקר נוזליים. אפשר להשתמש בתרחיץ קלמין, נוזל לבן שמורחים על העור והוא מקל גרד. להתייעץ עם רופא הנשים לפני שימוש בכל תכשיר. אם אין הטבה אפשר לנסות תרופות אנטי היסטמיניות לאחר התייעצות עם רופא נשים.