שפתיים יבשות לאחר טיפול בקריוטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

27/03/2008 | 17:54 | מאת: יוסי

שלום. לקחתי את התרופה קריוטן ( או איך שלא קוראים לזה, בקיצור תרופה ג'נרית המחליפה את רואקוטן ) במשך 7 חודשים ( אקנה קשה ). לפני שלושה שבועות הפסקתי לקחת, יש עדיין צלקות, אבל אני בטיפול תחת משחות שהרופא עור הביא לי. בכל אופן, גם לאחר שלושה שבועות היובש בשפתיים שלי לא עבר, והבנתי שאחרי שבועיים ההשפעה של התרופה צריכה לעבור. כנ"ל לגבי כאבי גב שהתחילו לי בעת לקיחת התרופה, וגם עכשיו אני עם כאבי גב. האם זה נורמאלי? תודה מראש, יוסי ( שם בדוי )

30/03/2008 | 18:53 | מאת:

ממליצה להמתין עוד שבועיים שלושה. בינתיים למרוח ווזלין על השפתיים.