פטריות חוזרות ונשנות באבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור

27/03/2008 | 13:56 | מאת: דרור

מזה כמה חודשים שאני מבחין בפטריות במקומות שונים על אבר המין. טיפול בעזרת משחה (טבעקוטן)נפתר מהם באופן זמני, אבל הן גודלות מחדש לעיתים באותם המקומות או במקומות אחרים. הפטריות מופיעות לעיתים ככתמים וורודים ולעיתים מחוספסות. בנוסף לכך גדלה לי בליטה קטנה ולא כואבת שנראית כמו נקודת שומן קטנה שלא משנה את צבעה או גודלה. בדיקות הדם שעשיתי היו תקינות, ובדיקת עגבת הראתה תוצאות שליליות. מה זה יכול להיות???

30/03/2008 | 18:55 | מאת:

עליך להבדק על ידי רופא/ת עור. טיפול בטבעקוטן אינו פתרון ואף לא מומלץ להשתמש במשחה זו על איבר המין ללא מעקב רופא/ת עור.