שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

24/03/2008 | 23:08 | מאת: אמא

שלום הבן שלי בן 16 מטופל בכדורי ראקאטאן לאקנה לפני תחילת טיפול הוא עשה בדיקות הכל תקיו חוץ מ בדיקת דם שעשה לפני תחילת טיפול lym יצא 49 הנורמה הוא 18-45 באותו תקופה הוא שיחק הרבה כדור סל וההפסיק לפי הוראת רופאת עור עכשיו שבועיים אחר שהוא מטופל בכדורי ראקאטן שוב עשה בדיקות דם הlym תוצאה 51 וneut יצא 37.7 שהנורמה בין 40-70 רציתי לדעת אם יש משמעות לתוצאות האלה - התור לרופא בעןד כמה ימים ואני מודאגת. תודה מראש

27/03/2008 | 12:59 | מאת:

אינני חושב שאת צריכה להיות מודאגת .כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה ואם הוא ימצא לנכון יפנה אותך לייעוץ המטולוגי . ללא קשר עם זאת - אסורה פעילות גופנית נמרצת בזמן הטיפול .