גלולות וזיהום לאחר הסרת שיער בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

08/03/2008 | 23:09 | מאת: קרין

שלום, בשנה וחצי האחרונות, כל פעם שאני עושה טיפול להסרת שיער בפנים (שעווה, פינצטה), מופיעים לי פצעים רבים על הפנים שנעלמים כליל רק לאחר שבוע, למרות הקפדה רבה על היגיינה - עד לפני שנה וחצי התגובה היחידה הייתה אודם מקומי שנעלם לאחר מס' שעות. לפני כשנתיים החלפתי גלולה למינס - האם ייתכן קשר בין השניים (בעלון לצרכן כתוב שהגלולה עלולה לגרום לאקנה ועור שמן). בתודה מראש, קרין

18/03/2008 | 23:46 | מאת:

אינני חושב שהגלולה שלך אשמה !

18/03/2008 | 23:46 | מאת:

אינני חושב שהגלולה שלך אשמה !

18/03/2008 | 23:49 | מאת:

אינני חושב שהגלולה אשמה ! אם הפצעים מוגלתיים ,אזי יש בכל זאת חשש של זיהום עקב הפרוצדורה .

20/03/2008 | 00:03 | מאת: קרין

נדמה לי שלא הבנת את השאלה שלי נכון. אין לי פצעים על הפנים בכלל. רק אחרי הסרת השיער הם מופיעים. בברכה,