בעיה מציקה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

08/03/2008 | 02:08 | מאת: דני

שלום.. אני בן 28 בריא בד"כ ולאחרונה (מזה שבוע..) אני סובל מבעיה.. כרקע אספר כי לעיתים מתפתחות אצלי פטריות בכף הרגל (בין האצבעות) בתדירות של בערך אחת לחודשיים, בד"כ אחרי מילואים או תקופה בה אני לא מקפיד על אוורור הרגל.. לפני כשבוע לאחר ריצה שמתי לב לכך שהתפתחו לי באצבע הרביעית בשתי כפות הרגליים שלפוחית קטנה וכמו כן שוב התפתחו פטריות בין האצבעות.. התחלתי טיפול בלמיסיל, כמו שאני בדכ מבצע כך שהפטריות חולפות תוך יומיים שלושה, רק שהפעם התפתח אצלי גרד רציני בשתי כפות הרגליים אינני יודע אם העניין קשור לפטריות, את דברי קודם נתתי כחומר רקע למקרה שאולי יש לו קשר לעניין התחלתי למרוח למיסיל אך כבר שבוע שהגרד לא עובר, והיום אף התחלתי טיפול בטבעדרם.. ההרגשה היא לאורך כל היום כאילו שאני דורך על סיכות או על גחלים, ואף בלילה אני מתעורר מתוך תחושה של גירוי חזק בכף הרגל.. כמו כן הבחנתי במעין נקודות חומות קטנות, כמו מעין נמשים מתחת לעור ב2 כפות הרגליים,במישוש ה"נמשים הללו מרגישים כגבשושיות קטנטנות... במה יכול להיות שמדובר? האם אכן זו פטריה שהתפשטה? האם יש קשר לריצה ולשלפוחיות או שזהו צירוף מקרים שמהלאחר הריצה התפתחו השלפוחיות והגירוד? מהם אותם נמשים חומים הנמצאים מתחת לעור כף הרגל? תודה!!

18/03/2008 | 23:54 | מאת:

אני מציע לך לפנות למומחה בהקדם שהרי איני חושב שהבעיה שלך מסתכמת בפטרת .