lichen simplex chronicus

דיון מתוך פורום  רפואת עור

14/02/2008 | 22:59 | מאת: אלירן

שלום רב! אני בן 23 סובל כבר מגיל 17 מגרד בירך רגל ימין, אני כותב מה כתוב בדף של הרופא עור: בבדיקה: בשוק רגל פלאק עם הפרפיגמנטציה פוסטאינפלמטורית ואקסקוריאציות, היסטולוגיה מתאים ל- callos אז ככה אני הייתי אצל כמעט כול רופאי העור בבית חולים רמב"ם ובבית חולים צפת ובבית חולים העמק, מרחתי את כמעט את כול המשחות ביניהם: "דרמובט"- "יומובט"- יולקטין פורטה- קורטיזון- ומספר זריקות קורטיזון וזריקות של דלסטין---- "ומשחת דו-קאין 5% יש לציין שחוץ מדרמובט שום משחה לא הקפדתי למרוח באופן קבוע... קיבלתי באחד הפורומים המלצה ללכת לנוירולוג, ואכן הכלתי לנוירולוג והוא רשם באבחנה ככה: anxiety state neurodermitis (אשמח לקבל הסבר על אבחנה זו) ובעקבות האבחנה הנוירולוג נתן לי לקחת ציפראמיל למשך חצי שנה, לקחתי ציפראמיל למשך 3 חודש והפסקתי כי לא היה שיפור מה עליי לעשות? מה היית עושה במקומי?

18/02/2008 | 13:00 | מאת:

האם אתה עוסק בספורט מיוחד או בתעסוקה מיוחדת. אני שואל זאת כי יש מצבים שבהם יכול להיווצר לחץ מסוים על עצב קטן מסוים המעצבב אזור מסוים ועקב זאת יכול להיווצר גרד כרוני קשה ומאוד ממוקם ועד שלא מאבחנים בדיוק את הבעיה ומסלקים את הגורם -אז הבעיה לא תיפתר .