גרד

דיון מתוך פורום  רפואת עור

07/02/2008 | 21:23 | מאת: בתיה

יש לי תקופה ארוכה מאוד (מעל שנה) התקפות גירוד נוראיות מסביב לפי הטבעת. אני ממש פוצעת את המקום מרוב גירודים. מה זה יכול להיות? תודה רבה

08/02/2008 | 10:05 | מאת:

גרד בפי הטבעת יכול להיות מסיבות שונות, האבחון מחייב בדיקה אצל רופא/ת עור ולפעמים גם כירורג פרוקטולוג. הסיבות יכולות להיות רגישות יתר לסבון, מגבונים לחים, קרמים או זיהום מקומי בפטרת או סוג של מחלת עור או תולעים ויש סיבות נוספות.

08/02/2008 | 11:42 | מאת: בתיה

תודה. האם אפשר להגיע ישירות לרופא עור מבלי לעבור אצל רופא המשפחה (לעבור כמה שפחות ידיים גם ככה המצב לא נעים)?