הרבה שומן וקשקשים במצח ובקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת עור

06/02/2008 | 21:27 | מאת: אביב

כבר 3 חודשים שיש בלי הפסקה מלא שומן וקשקשים במצח ובקרקפת, ניסיתי גם אלפוסיל גם אגיספור ועוד כל מיני תכשירים וכלום לא עוזר, זה גורם לי כל הזמן לגירויים בקרקפת וזה גורם לי גם לנשירת שיער. קשקשים היה לי גם בעבר אבל השומן הזה זה חדש! איך אני לעזעזל מפסיק את היווצרות השומן הזה???

08/02/2008 | 10:42 | מאת:

צריך לברר מה הסיבה לעודף שומן, האם אתה לוקח תרופות מסויימות, האם אתה מורח תכשירים על השיער? עד שתלך לרופא/ת עור להבדק ולברר מה הסיבה, ממליצה לחפוף יום יום עם שמפו נגד קשקשים. לנסות פעמיים בשבוע שמפו שנקרא CETRIMIDE.

08/02/2008 | 14:59 | מאת: אביב

אבל שום טיפול שהיא נותנת לי לא עוזר